Nieuws

Verticaal afneembare trekhaak Brink BMU

9 juli, 2016

Verticaal afneembare trekhaak

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw auto die na gebruik volledig onzichtbaar te maken is? Dan is de verticaal afneembare trekhaak van Brink dé oplossing. U kunt de kogel uitnemen en opbergen in uw kofferbak en de stekkerplaat achter de bumper wegdraaien.

Innovatie

Met de verticaal afneembare trekhaak heeft u niet langer permanent een trekhaak achter uw auto, maar er binnen enkele seconden wel altijd een bij de hand. De verticaal afneembare trekhaak biedt u een volledig onzichtbare oplossing. De huls waar u de kogel van onderen in vergrendelt, blijft verborgen achter uw bumper. Omdat ook de stekkerplaat achter de bumper weg te draaien is, kunt u na afname niet zien dat uw auto is uitgerust met een trekhaak.

Gebruiksgemak

Bij de verticaal afneembare trekhaak leveren we een afdekkapje en opbergzak. Het afdekkapje kunt u na afname van de kogel in de huls schuiven, wat voorkomt dat er viezigheid in achterblijft. In de opbergzak kunt u de kogel opbergen, zodat uw interieur niet vuil wordt. Een groot voordeel is dat er na afname van de kogel geen trekhaak meer in de weg zit bij het gebruik van uw kofferklep of het beladen van uw kofferbak.

Lees het hele verhaal op Brink.eu

ANWB Fietsdragertest 2016       

2 juli, 2016

Thule VeloCompact 925

De VeloCompact 925 is een zeer compacte fietsdrager voor 2 fietsen. Het design is strak en modern. Met z’n 14,1 kilogram is de drager niet al te zwaar en daarom prettig in het gebruik. Dankzij de handige voetbediende kantelfunctie blijft de bagageruimte van de auto goed bereikbaar, ook als de fietsen reeds op de drager staan. De extreme kantelhoek maakt zelfs het openen van zeer grote achterkleppen mogelijk. De drager is uitgerust met diefstalbeveiliging op de drager en de frameklemmen. Na gebruik is de drager eenvoudig plat op te vouwen.

Montage 

Voordat de drager gebruikt kan worden, moet er een aantal onderdelen eenmalig worden gemonteerd, dit vergt zo’n vijftien minuten tijd. De plaatsing van de drager op de trekhaak is een eenvoudige klus: plaats de drager op de kogel en sluit de ergonomische koppeling door de hefboom met handgreep naar beneden te drukken. Deze handeling vergt weinig kracht. De koppeling kan met een draaimechanisme aangepast worden aan de dikte van de kogel. Vervolgens kunnen de fietsen op de drager worden geplaatst, waarbij ze wel dicht op elkaar staan. De wielgoten zijn instelbaar. Vooral bij de wielgoten is dit zeer handig, ook fietsen met een grote wielbasis (zoals randonneurs) staan nu veilig met de banden in de goot. De wielen worden vastgezet met gespen voorzien van een ratelfunctie. Mede daardoor zijn de wielen muurvast te fixeren.

Rijtest 

Zeer stabiel. Fietsen bewegen nauwelijks op de drager, mede dankzij de goede frameklemmen en de bevestiging van de wielen.
Bron: ANWB

Samsung Gear 360

20 juni, 2016

Samsung brengt de 360-gradencamera Gear 360 in juni uit in de Benelux. Dat heeft de fabrikant laten weten. De Zuid-Koreaanse elektronicamaker heeft de adviesprijs verlaagd ten opzichte van de aankondiging in februari.

De balvormige camera beschikt over twee fisheye-lenzen met een grote beeldhoek en een diafragma van f/2.0, waarmee 360-gradenvideo's in 4k-resolutie gemaakt kunnen worden. Foto's hebben een resolutie van maximaal dertig megapixels.

Het apparaat maakt video's met een resolutie van 3840x1920 pixels bij 30fps. Bestanden worden opgeslagen met de h265-codec. De 360-gradenfoto's, waarbij de bestanden van de twee sensoren gecombineerd worden, hebben een resolutie van 7776x3888 pixels. Ook is het mogelijk om met een van de twee ingebouwde camera's foto's te maken.

Op de bal is een 0,5"-schermpje aanwezig en er kunnen micro-sd-kaartjes van maximaal 128GB gebruikt worden in de camera. De Gear 360 weegt 153 gram en heeft afmetingen van 66,7x56,2x60mm. De camerabal is water- en stofdicht volgens de ip53-standaard. Het apparaatje is voorzien van wifi, nfc, bluetooth en een usb-aansluiting

De favoriete upgrade van uw VW Golf       

31 mei, 2016

Perfect ingebouwde navigatie met Apple CarPlay & Android Auto. Pioneer's oplossing voor uw Volkswagen Golf VII, afgewerkt in Dark Rhodium Fine als bijpassende kleur voor het interieur van uw auto.

Pioneer's unieke NAVGATE EVO-systeem past perfect bij de hele uitstraling van uw Volkswagen Golf VII. Het systeem biedt hoogwaardige navigatie, uitgebreide aansluitmogelijkheden voor Apple CarPlay & Android-apparaten, en uitstekende audio-/videoweergave, alles slim gecombineerd in één gebruiksvriendelijk geheel.

Met het mooie en duidelijk leesbare 7” WVGA capacitieve multi-touch scherm kunt u het systeem bedienen via tiptoetsbediening. Hierop worden ook navigatiekaarten en informatie over de auto zelf weergegeven (zoals parkeersensoren, airco, …), alsmede de functies voor audio/video.

Het systeem is tevens compatibel met Apple CarPlay & Android Auto. Carplay biedt gebruiksvriendelijke functies voor audio en communicatie, waarbij u uw ogen veilig op de weg kunt houden. Met Android Auto kunt u een compatibele smartphone aansluiten om te communiceren, muziek af te spelen en nog veel meer.

NAVGATE EVO is uitgerust met een ingebouwde DAB/DAB+ digitale radiotuner en bevat een zeer krachtig audio-/videosysteem met geavanceerde functies voor Auto EQ/Auto Time Alignment* en een 13 band grafische equaliser, waarmee u het geluid naar uw voorkeur kunt instellen. 

 NAVGATE EVO is ook verkrijgbaar in Piano Black.
*Optionele CZX-5497A-microfoon nodig

Zaterdag 11 Juni 2016 Apple open dag!

20 mei, 2016

Zaterdag 11 Juni 2016 Apple open dag! Met diverse scherpe Apple aanbiedingen en maak kans op een refurbished Apple iPad 2. Let op wij verloten er 4
Het enige wat je hoeft te doen is je naam en telefoonnummer achterlaten in de winkel tijdens de opendag.
Zo makkelijk is het. 


Aanmelden nieuwsbrief