Powered by

Circuit van Hagen en Yes Telecom
verwelkomen u in de wereld van VOIP

Circuit van Hagen en Yes Telecom bieden samen de perfecte combinatie voor de zakelijke markt;
VOIP oplossingen die u het ondernemen makkelijker maken.

Klanten kiezen voor een zakelijke telecomspecialist vanwege hun persoonlijke en onafhankelijke benadering.
Circuit van Hagen werkt samen met Yes Telecom, een telecomprovider die zich specialiseert in het MKB.


VOIP telefonie

Combineer de voordelen van een vast telefoonnummer met uw mobiele telefoon

U bent overal bereikbaar en behoudt een professionele uitstraling

 

Een proffesionele uitstraling

Vast-mobielintegratie combineert de voordelen van een vast
telefoonnummer met die van een mobiele telefoon; u bent overal bereikbaar en behoudt een professionele uitstraling oproepen naar uw vaste nummer ontvangt u namelijk gewoon op uw smartphone. 
 

Grip op de kosten
krijgt u met vast-mobielintegratie van Yes Telecom weer grip op de kosten. U betaalt niet langer voor een vaste telefoon centrale en het onderhoud hiervan. Ook heeft u nog maar één abonnement nodig. Wij begrijpen dat uw tijd liever besteedt aan ondernemen dan aan uw administratie. Daarom ontvangt u slechts één factuur. Wel zo overzichtelijk!


Yes Mobiel Kantoor

Bekijk de animatie

Geen dubbele kosten meer voor zowel mobiele als vaste telefonie.
Met Yes Mobiel Kantoor bent u altijd en overal bereikbaar en mist u nooit meer een belangrijk gesprek als u buiten de deur bent. Deze hosted telefonieoplossing verhuist uw complete telefooncentrale namelijk naar de cloud. Zo heeft u geen kosten meer voor aanschaf en onderhoud van een vaste telefooncentrale. Daarnaast biedt hosted telefonie veel meer mogelijkheden, waardoor u de flexibiliteit van uw mobiel kan combineren met de uitstraling van een vast nummer.

Hecht u toch veel waarde aan een vast toestel? Geen probleem! Met Yes Mobiel Kantoor kunt u ook vaste toestellen afnemen, welke zijn verbonden aan uw telefooncentrale in de cloud. Zo kunt u op kantoor altijd fysiek de hoorn oppakken.

Wij gaan echter nog een stap verder met onze service. Van een eerste inventarisatie van uw wensen en behoeften tot het opleveren van een volledig ingerichte telefooncentrale in de cloud. Daarnaast bieden wij u ook hardware aan, zoals routers, switches en headsets.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes In Touch

Bekijk de animatie

Efficiënt communiceren op de manier die u het beste uitkomt.
Yes InTouch is efficiënt communiceren op de manier die u het beste uitkomt: bellen, chat, video, of zelfs met meerdere personen tegelijk via groepschat en groepsgesprek. Daarbij is op elk moment de beschikbaarheid van uw collega’s inzichtelijk.

Yes InTouch is óók eenvoudig samenwerken door het delen van uw scherm, delen van bestanden en integratie met Outlook contacten en agenda. Yes InTouch is volledig geïntegreerd met de telefooncentrale in de cloud. Er is Yes InTouch software beschikbaar voor PC, smartphone (iPhone en Android) en tablet (iPad).


Yes Vast Nummer 

Een vast nummer draagt bij aan een professionele uitstraling. 
Met een vast nummer op uw mobiel hoeft u nooit meer een gesprek te mis te lopen. Oproepen naar uw vaste nummer ontvangt u namelijk gewoon op uw mobiele telefoon. Het ontvangen van oproepen naar uw vaste nummer op uw mobiele telefoon gebeurt volledig automatisch en zonder doorschakelen.

Klanten kunnen u altijd bereiken op uw vertouwde vaste nummer. Een vast nummer draagt bij aan een professionele uitstraling. Veel klanten hebben meer vertrouwen in een bedrijf als dit ook via een vast nummer bereikbaar is. Ook ervaren zij het bellen naar mobiele nummers vaak nog als duur. Heeft u nog geen vast nummer? Geen probleem. Wij regelen dit voor u.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt Mobiel Kantoor?

Hoe werkt In Touch?


Een makkelijke, snelle en zorgeloze 
overgang van ISDN naar voip.