HOSTED TELEFONIE

Circuit van Hagen verzorgt samen met o.a. Dean One, Telfort, YES en KPN de vaste telefonie. De tijd heeft niet stilgestaan, de markt van de vaste telefonie heeft zich de laatste jaren veel ontwikkeld bedrijven hebben keuzes en Circuit van Hagen analyseert uw bedrijfsomgeving en heeft daar een adviserende rol in om voor u de juiste keuze te maken. 


VAST-MOBIEL INTEGRATIE

Uw medewerkers vast en mobiel bereikbaar op één nummer.

Vast-Mobiel integratie lost het probleem op van het gebruik van meerdere toestellen en bereikbaarheid onder meerdere telefoonnummers. Het spreekt voor zich dat het voor iedereen-klanten, collega’s, relaties en uw medewerkers zelf-een stuk prettiger werkt wanneer uw medewerkers op één nummer zowel op de vaste als op de mobiele telefoon bereikbaar zijn. Of gewoon op één toestel dat binnen en buiten het kantoor wordt gebruikt.   


InTouch

InTouch is efficiënt communiceren op de manier die u het beste uitkomt: bellen, chat, video, of zelfs met meerdere personen tegelijk via groepschat en groepsgesprek. Daarbij is op elk moment de beschikbaarheid van uw collega's inzichtelijk. 

Bellen, chatten, video, groepschat en groepsgesprek. Delen van uw scherm en bestanden, integratie met Outlook contacten en agenda.

 

 Overal bereikbaar
Bereikbaarheid is niet locatiegebonden. Voor een vast bedrag per maand

bel je onbeperkt naar vaste- én mobiele telefoonnummers in Nederland.

 

Stefan van Hagen

 

 

Ontvang een persoonlijk aanbod

Laat uw gegevens achter en één van onze adviseurs neemt contact met u op voor een persoonlijk aanbod op maat.

Eventuele helptekst