Circuit van Hagen 'the next generation' op het gebied van Automotive

Circuit van Hagen bestaat uit een team van gedreven medewerkers met meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring in de automotive sector. We leveren dan ook uitsluitend kwaliteitsproducten in een markt waar een niet aflatende prijserosie de kwaliteit van de producten voordurend onder druk zet. One-stop-shop Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn beschikken we over een ruime keuze aan auto electronica, car audio, multimedia-navigatie, voertuig beveiliging, Track & trace, trekhaken, en accessoires. Het onderscheid zit in het kunnen aanbieden van totaaloplossingen en onze gerichte specialisme met daarnaast een ongekende en onverslaanbare service. Vanuit deze gedachte is Circuit van Hagen ingericht, het assortiment opgebouwd en het personeel aangesteld en opgeleid.

Automotive

Samenwerking

Vanwege onze samenwerking met Pioneer, Kenwood, JVC, Alpine, Gladen en Thule bieden wij het meest complete aanbod op het gebied van Automotive.

Wat je van ons mag verwachten

Compleet aanbod

Opzoek zaak de laatste auto electronica trends? Bezoek onze winkel! je auto een audio upgrade geven? Je auto beveiligen? Onze specialisten helpen je graag verder.
 

Complete support

Ons inbouwstation is het hart van Circuit van Hagen. Een hart dat klopt voor samen de schouders eronder. Het inbouwen van onder andere alarmsystemen, camerasystemen, parkeersensoren, audiosystemen, trekhaken en accessoires vraagt om specifieke kennis en de benodigde toebehoren. Circuit van Hagen beschikt over voldoende kennis om dit vakkunig in te bouwen. De inbouw wordt door onze SCM gecertificeerde installers uitgevoerd op locatie of in ons ruime inbouwstation. 

Persoonlijke aandacht

Welke vraag je ook hebt, wij staan voor je klaar. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat.

Afspraak maken?

We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174 621551 of mail 
naar info@circuitvanhagen.nl

Offerteaanvraag

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons automotive nieuws!