Auto's zijn onze passie

Geen concessies
U kunt bij ons terecht voor aankoop van alles op het gebied van uw auto. Circuit van Hagen levert een enorm aanbod van de beste merken autoaccessoires. Thule, Brink, Mequiars, Autoglym, Carpoint en onder andere Autostyle. 

HEB JE VRAGEN OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:
Bel 0174-621551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl voor meer informatie!

Thule & Brink trekhaken

Circuit van Hagen is officieel dealer van het Zweedse topmerk Thule. zo beschikken wij over een ruime keuze aan fietsendragers, dakdragers, dakkoffers en bagageboxen. Circuit van Hagen is een gecertificeerd montagestation en kan daardoor alle brink trekhaken monteren.
Wilt u meer informatie of wil je een afspraak maken. Neem dan contact op met onze verkoop, bel: 0174-621551 of mail naar info@circuitvanhagen.nl

 

Thule fietsendragers

Een fietsendrager helpt u met het snelle, gemakkelijke en veilige vervoer van een of meer fietsen op uw auto, waar u ook heen gaat

Als wereldleider op het gebied van fietsendragers voor auto's weet Thule wat u wilt:

Stijlvolle fietsendragers van hoge kwaliteit voor zowel professionele fietsers als gezinnen Veilige, robuuste producten die zijn getest in ons Thule Test Center Groot scala aan producten die perfect aansluiten op uw behoeften

Thule dakdragers

Dakdragers vormen de perfecte basis voor extra bagage, zodat u alles wat u nodig hebt, veilig en in stijl kunt meenemen.

Welk systeem u ook kiest voor uw voertuig, u kunt er zeker van zijn dat u de veiligste, sterkste en meest stijlvolle dakdrager ooit krijgt. 100% uit Zweden en tot het uiterste getest. Met een Thule-dakdrager krijgt u alleen maar kwaliteit.

Thule dakkoffers en bagageboxen

Een strakke en veilige dakkoffer biedt u de extra ruimte die u nodig hebt, waardoor u al uw uitrusting voor het buitenleven én spullen voor het dagelijks leven kunt meenemen.

In het brede assortiment aan dakkoffers van Thule is voor iedereen wat wils - of u nu een actieve levensstijl hebt, op vakantie gaat of gewoon extra ruimte nodig hebt.

Brink trekhaken

Als het om trekhaken gaat, is Brink uw onbetwiste specialist. Of u nu een aanhanger, caravan, fietsendrager, paarden– of boottrailer aan uw voertuig wilt koppelen; Brink heeft voor uw auto en wensen altijd de juiste trekhaak met bijpassende stroomvoorziening (kabelset) in huis.

Banden en velgen

Circuit van Hagen levert en monteert lichtmetalen velgen van de Duitse kwaliteitsmerken AEZ, DOTZ en DEZENT. Ben je op zoek naar velgen en banden voor jouw auto? Bezoek dan onze winkel met een keuze uit meer dan 70 verschillende velgen. Wij leveren en monteren lichtmetaal, staal en offroad velgen. 

Onderhoudsproducten

Circuit van Hagen levert onderhoudsproducten van de beste merken MEQUIARS, AUTOGLYM en VOODOO RIDE.  Ben je op zoek naar onderhoudsproducten voor jouw auto? Bezoek dan onze winkel met een keuze uit meer dan 250 verschillende onderhoudsproducten. 

U kunt bij ons terecht onder andere voor armsteunen, automatten, interieur styling, ruitenwissers, winterartikelen, zonwering, koelboxen en nog veel meer. 

Direct klant worden van Circuit van Hagen of wil je meer informatie over onze accessoires oplossingen. Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, bel: 0174-621551 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word nu ook klant van Circuit van Hagen 

Naam
E-mail
Bericht