BOXMORE BLOX

Na ruim 3 jaar ontwikkeling is BOXMORE BLOX een feit, een systeem dat als geheel vele malen krachtiger is dan de som der delen. Hoogwaardige luidspeakers en onderling uitwisselbare accessoires maken dit systeem tot een ongekend krachtig instrument. Creëer een bijna eindeloze variatie aan perfect passende audio systemen met een minimum aan materialen. Van betaalbaar tot subliem. Van eenvoudig tot geavanceerd. Onzichtbaar geïntegreerd of stijlvol gemonteerd, maar altijd met optimale akoestische integratie.

BLOX TWEETERS

De balans vinden tussen gedetaillerde weergave van de hoge frequenties, zonder scherpe randjes. Compacte afmetingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Het mogelijk dankzij het uitgebalanceerde design van onze 20 mm soft-dome tweeter met aluminium koppelvolume en neodymium magneet.

BLOX MIDRANGE

Ruim 3 jaar ontwikkeling, komen in deze unieke luidspeaker. Monteer de hoogwaardige BLOX midrange luidspeakers naadloos in uw BMW, Mercedes, Porsche, Jaquar, Landrover of één van de vele andere compatibele auto's. 

GEMAAKT VOOR BMW

Combineer BLOX luidspeakers met de UNIX perfect-fit subwoofers voor BMW. Met ongekend dynamische basweergave en uitzonderlijke soupless voegen de UNIX subwoofers zich naaldloos in het geluidsbeeld. Beschikbaar in twee uitvoeringen.

All-in-One oplossingen voor de volgende merken

Wij breiden onze All-in-One audio pakketten steeds meer uit. Uiteraard kunnen wij voor ieder merk en type een audio upgrade verzorgen. Wij kunnen vergelijkbare pakketten of volledig naar uw wensen samengesteld pakket in uw auto installeren.

Neem contact op met onze experts!

 

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu een afspraak wilt maken voor installatie, of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!   

   0174 621 551 

  
info@circuitvanhagen.nl

Direct contact

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons automotive nieuws!