Achteruitrij camera laten inbouwen

Het assortiment van Circuit van Hagen

Circuit van Hagen is dé leverancier van professionele camera- en monitorsystemen en interfaces voor de meest uiteenlopende voertuigen. Wij zorgen ervoor dat we u altijd een compleet aanbod kunnen doen van producten op het gebied van beeld en zicht oplossingen. Daarbij kunt u denken aan diverse bedrijfswagencamera's en achteruitrijcamera's.

Dashcams uw derde oog op de weg

Uw dashcam vakkundig laten inbouwen


Door een dashcamera te installeren, kunt u met een gerust hart de weg op. Door de beelden op te nemen, beschemt u zichzelf tegen frauduleuze verzekeringsclaims in het geval van een ongeluk. Zo kunt u snel en eenvoudig zien wie de fout heeft gemaakt. Wij bieden een groot assortiment aan dashcamera's zoals Blackvue, Pioneer, Kenwood en Alpine.

Parkeersensoren laten inbouwenHet parkeren van voertuigen kan een hachelijke onderneming zijn, vooral als je de omgeving niet kent. Dankzij ons uitgebreid assortiment parkeersensoren wordt het voor u een stuk eenvoudiger om de auto te parkeren. 

CarPlay of Android auto laten inbouwen

Integreer CarPlay of Android auto in uw dashboard en geniet van alle voodelen van smartphone connectiviteit. Wij leveren en monteren voor bijna alle automerken een oplossing. vraag naar de mogelijkheden voor uw auto.
-Dylan van den Bos-

CarPlay of Android auto, voor de auto die je al hebt

CarPlay toevoegen bij een origineel beeldscherm

Mocht je af fabriek radio niet te vervangen zijn, dan kunnen we bij de meeste automerken en type een moduele toevoegen dat het wel mogelijk maakt. Kortom, kom naar onze winkel en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor jou auto. of neem contact met ons op 0174 621 551.

Ervaring met alle merken auto's!

All-in-One Audio Upgrade oplossingen

Het monteren van proffesionele audio systemen is werk voor specialisten. Laat uw audio upgrade daarom vakkundig monteren door een van onze gespecialiseerde monteurs. U krijgt dan bovendien 3 jaar garantie op de totale installatie. Circuit van Hagen heeft een compleet pakket gemaakt inclusief, speakers, versterker, subwoofer en demping. Met het All-in-One pakket van Circuit van Hagen heeft u een complete oplossing voor uw auto die voldoet aan alle wensen en eisen-
Arjan van Hagen-

All-in-One oplossingen voor de volgende merken

Wij breiden onze All-in-One audio pakketten steeds meer uit. Uiteraard kunnen wij voor ieder merk en type een audio upgrade verzorgen. Wij kunnen vergelijkbare pakketten of volledig naar uw wensen samengesteld pakket in uw auto installeren.
Klik op onderstaande merken voor meer informatie.

Fleet Management (track & trace)

Fleet management systemen zijn populair. Waarom? Goede fleet management software ondersteunt zowel de ondernemer als het personeel en geeft realtime inzicht in het wagenpark
-Stefan van Hagen-

Het efficiënt kunnen inzetten van al uw bedrijfspbjecten wordt steeds belangrijker! Beschikt u over veel verschillende objecten en wilt u graag actueel inzicht hebben in het gebruik hiervan? Dan is Finder de perfecte oplossing voor u.

Klanten die u voor gingen

Bent u Benieuwd wat Track & trace voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan. Samen met u formuleren we dan uw behoefte en laten we zien hoe onze systemen deze voor u invult.

Wij zorgen voor de juiste oplossing!

Handsfree oplossingen

Inbouwen handsfree bellen. Wij kunnen zorgen voor een oplossing in je auto, zodat je veilig en comfortabel gebruik kunt maken van je smartphone.
-Arjan van Hagen-

Handsfree inbouwen

Achteraf ingebouwde handsfree systemen door Circuit van Hagen. Een handsfree systeem oftewel carkit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de auto. Investeer in een handsfree systeem. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De prijs van een handsfree systeem is vaak lager dan het bedrag van de boete.

Telefoon montage

Wij bieden verschillende montage oplossingen.


 Montage oplossingen voor tablets in auto's
 Montage oplossingen voor telefoons in auto's
 Montage oplossingen specifiek voor de taxi branch

 

Cruise control

Een cruisecontrol zorgt er voor dat je automatisch op rustige trajecten, zonder het gaspedaal te bedienen, dezelfde sneldheid blijft rijden. Dat is meer ontspannen en aanmerkelijk zuiniger autorijden!
-Arjan van Hagen-

Stijlvol passend bij ieder interieur

Tijdens het rijden is het belangrijk om je volledige aandacht te hebben voor het verkeer. Vooral op de snelweg is het juist fijn en rustgevend om een vaste snelheid aan te kunnen houden, die de maximumsnelheid respecteert maar er tegelijkertijd wel voor zorgt dat je zo snel mogelijk op je bestemming bent. Zoekt u een cruisecontrol of snelheids begrenzer voor uw auto, bestelwagen of camper? Met meer dan 15 jaar kennis leveren we veilige rij-assistenten. Geschik voor elke auto.

Radar en laser oplossingen

Een cruisecontrol zorgt er voor dat je automatisch op rustige trajecten, zonder het gaspedaal te bedienen, dezelfde sneldheid blijft rijden. Dat is meer ontspannen en aanmerkelijk zuiniger autorijden!
-Arjan van Hagen-

Bescherm je wagen tegen snelheidscontroles
Wij leveren en installeren de volgende systemen: 

 Stinger View
 Stinger View (radar only)
 AntiLaser AL Priority
 Target Blue Eye

Op het gebied van radar en lazer bieden wij verschillende mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden hiervan, neem dan contact met ons op via 0174 621551 of per e-mail info@circuitvanhagen.nl


 

Neem contact op met onze experts!

 

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu een afspraak wilt maken voor installatie, of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!   

   0174 621 551 

  
info@circuitvanhagen.nl

Direct contact

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons automotive nieuws!