4G voor voertuigen

Wilt u als klant internet in een auto, bus of in een complete vloot bedrijfswagens? wij adviseren u dan een speciale 4G in-vehicle router. Die kan tegen een stootje en levert betrouwbaar internet. Uiteraard zijn in-vehicle routers ook geschikt voor andere voertuigen, zoals vrachtwagens, touringcars, taxi's, politieauto's, ambulances, brandweerauto's, mobiele verkoopwagens, metro's, beveiligers etc.

Handig: sluit nu een Circuit van Hagen bijhorende data abonnement af. zie hier voor meer informatie.

Mogelijkheden van internet in auto, bus en bedrijfswagen

De mogelijkheden van internet onderweg blijven zich uitbreiden. De mobiele netwerken worden groter en sneller, de hardware blijft zich ontwikkelen en voor elke wens is wel software te vinden of te ontwerpen. Enkele voorbeelden van internet onderweg:

1. Hulpdiensten wisselen via een beveiligde internetverbinding vertrouwelijke informatie uit met de centrale;

2. Bussen, trams, metro's, treinen, taxi's en andere groepsvervoerders bieden WiFi aan alle passagiers;

3. Openbaar vervoersbedrijven vertonen realtime routeinformatie en andere content op hun beeldschermen;

4. Touringcars bieden hun passagiers films en andere amusement aan via live video streaming;

5. Bedrijven kunnen op afstand via GPS zien waar hun voertuigen zich bevinden.

Kenmerken van de ideale internet router voor auto, bus en bedrijfswagen

De ideale internet router voor bus of auto is robuust, compact, snel en heeft WiFi. Voor een betrouwbare internet ontvangst onderweg is het handig om dual SIM te hebben. Wie zijn voertuig of goederen wil kunnen traceren, kiest een router met GPS.

Wilt u meer weten over internet in auto, bus en bedrijfswagen of wilt u advies over in-vehicle routers? Neem dan contact met ons op via 0174 621551 of mail naar info@circuitvanhagen.nl

Uw 4G router vakkundig inbouwen?

Ook WiFi ontvangst rondom het voertuig

Benieuwd naar de automotive diensten van Circuit van Hagen?

Telefoon montage

Devicehouders en montage oplossingen voor alles wat beweegt!

Plaats uw smartphone op een veilige manier en zichtbare plek op het dashboard. Met een autospecifieke montage steun en een telefoonspecifieke houder van Brodit.

  • Passieve houders. Een passieve houder houdt uw toestel stevig op zijn plaats in de auto. U heeft uw toestel altijd binnen handbereik en bereik. Je kunt een oplaadkabel aansluiten op het apparaat wanneer deze in de houder zit. Wilt u uw apparaat opladen? kies dan voor een actieve houder.
  • Actieve houder met sigarettenaanstekerplug geeft opladen aan uw apparaat. Wanneer je het toestel in de houder plaatst wordt het automatisch aangesloten op de landing, je hoeft de laadkabel niet telkens handmatig in te steken. De houder is uitgerust met een sigarettenaansteker die in het 12-volt stopcontact van uw auto wordt gestoken. 
  • Actieve houder voor vaste installatie zorgt voor een professionele installatie zonder kabels.

Dealer & Autobedrijf

De automotive oplossingen van Circuit van Hagen biedt geweldige mogelijkheden om u te onderscheiden en om uw omzet en marge significant te verhogen. Door onze oplossingen ontstaan er namelijk nieuwe markten en nieuwe businessmodellen. Als Circuit van Hagen partner wordt u namelijk volledig ontzorgd. Wij regelen alles wat u nodig heeft om een automotive oplossing bij uw klant te kunnen aanbieden en succesvol te laten verlopen. Partner zijn bij Circuit van Hagen biedt u vele voordelen, zoals kennis delen, een compleet aanbod van automotive diensten en installatie.

Wat je van ons mag verwachten:

 Specialist in automotive producten

 Bundeling van kennis op het gebied van automotive en connectivity

 Onafhankelijke automotive partner; met alle denkbare merken

 Compleet aanbod; beveiligingsystemen, navigatiesystemen, camerasystemen, parkeersensoren en audio upgrades.

 Persoonlijke service die u mag verwachten

Wij werken onder andere voor deze organisaties die vertrouwen op onze automotive oplossingen. 

Afspraak maken?

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze automotive oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174 621551 of mail naar info@circuitvanhagen.nl

Leasemaatschappij

'Circuit van Hagen is dé oplossing voor leasebedrijven in de automotive-sector'

Circuit van Hagen biedt totaaloplossingen in de automotive sector. Wij zijn totaalleverancier van hoogwaardige auto-elektronica, alarmsystemen en van de beste voertuigvolgsystemen en terugvindsystemen. Wij regelen alles van installatie tot nazorg. 

Duurzaamheid

Elektrische laadkabels

De automarkt is volop in beweging. Met de steeds strengere milieuwetten kiezen veel autorijders steeds vaker voor een elektrische auto. Nederland telde op 1 januari 2019 bijna 45 duizend volledig elektrische personenauto’s, tweemaal zoveel als een jaar eerder. Wereldwijd zijn er 8 miljoen elektrische auto’s en de 300 miljoenste elektrische auto wordt tussen 2025 en 2030 verwacht. Deze toename zorgt ervoor dat ook de vraag naar laadkabels stijgt. Blaupunkt biedt een assortiment van apparatuur en kabels aan die zijn getest en gecertificeerd en aan alle elektrische veiligheidseisen voldoen.

De producten van Blaupunkt zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de producten dagelijks kunnen worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden. Ons portfolio bestaat uit, Thuis oplaadstation electrisch, Mobiel oplaadstation electrisch en Laadkabels oplaadstation electrisch.

Innovatie

Veel veiliger verkeer door 5G

Als auto’s informatie over gladheid, verkeersdrukte en gevaarlijke plekken gaan delen, leidt dat tot veel veiliger verkeer. Zo’n veld van verbonden auto’s leert van elkaar, waardoor elke auto rondrijdt met miljarden ervaringskilometers.

De voordelen van 5G

Naast al die reuring over de mogelijke schadelijke gevolgen van 5G is er opvallend weinig aandacht voor de enorme potentiële maatschappelijke voordelen van deze snellere communicatietechniek.

Het meest genoemde voordeel is dat je een film in zes seconden kunt oploaden. Indrukwekkend maar ik zie weinig maatschappelijke meerwaarde. Terwijl onder andere op het gebied van de gezondheidszorg en veiligheid enorme winsten te behalen zijn met snellere communicatietechnieken.

Zo zal 5G ook veel goed doen voor de mobiliteit. Als auto's informatie over bijvoorbeeld gladheid, verkeersdrukte en gevaarlijke plekken gaan delen met andere auto's en met de infrastructuur, leidt dat tot veel veiliger verkeer. Zo'n groot veld van verbonden auto's leert van elkaar, waardoor elke auto rondrijdt met miljarden ervaringskilometers. Ook kunnen verbonden auto's elkaar waarschuwen als er plotseling geremd wordt, waardoor gevaarlijke schokgolven op de snelweg worden voorkomen. Het mooie is dat zo'n toepassing al effect heeft als slechts een deel van de auto's verbonden zijn.

"5G kan jaarlijks duizenden verkeersslachtoffers voorkomen"

Service

Circuit van Hagen biedt volledige ondersteuning bij al haar werkzaamheden. Dit betekent dat we altijd voor u klaar staan met onze kennis en ervaring. Heeft u een vraag of klacht over onze diensten of producten? Bel ons dan op 0174 621551 of mail naar info@circuitvanhagen.nl

Meer informatie?

We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze automotive oplossingen op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174 621551 of mail 
naar info@circuitvanhagen.nl

Offerteaanvraag

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons automotive nieuws!