Alles voor bedrijfswagens

Circuit van Hagen is uw partner in beschermende en functionele accessoires voor bedrijfswagens. In onze winkel treft u een overzicht van ons brede assortiment dat wij kunnen leveren en monteren. Onze sidebars, achterbars, raamroosters en pushbars zijn niet zomaar om een bus te verfraaien, maar hebben zeker een functie. Deze beschermende accessoires zorgen ervoor dat een bus in optimale staat blijft en de inzittenden extra beschermd worden. Circuit van Hagen levert ook een breed assoriment aan onder andere zwaai-en flitslampen, grillflitsers en LED verlichtingunits. Voor inbraakbeveiliging hebben wij verschillende mogelijkheden onder andere deursloten, trekhaaksloten en stuursloten

HEB JE VRAGEN OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:
Bel 0174-621551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl voor meer informatie!

Ondernemend in bedrijfswagens
Bij Circuit van Hagen kunt u in de winkel beschermende autoaccessoires (zoals bumperplaten, raamroosters, roofrails) bekijken en bestellen. Wij leveren alleen top kwaliteit. Ook kunt u het door ons laten monteren. Wat wilt u nog meer?

Sidebars 

Pushbars

Opstaptreden

Imperialen


Signalering & verlichting

Grillflitsers

Zwaailampen

Interieurverlichting

Werklampen


Inbraakbeveiliging

Deursloten

Deursloten Slam

Trekhaaksloten

Stuursloten


Direct klant worden van Circuit van Hagen of wil je meer informatie over onze bedrijfswagen oplossingen. Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, bel: 0174-621551 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word nu ook klant van Circuit van Hagen