Beveiliging

Al 10 jaar zijn wij door SCM gecertificeerd voor inbouw van alle klassen autoalarm. U kunt kiezen voor een startonderbreker (klasse 1) een alarmsysteem (klasse 2 en 3) of een voertuigvolgsysteem (klasse 4 of 5), dat ervoor zorgt dat uw auto bij diefstal altijd is te traceren.

10 jaar is een periode waarin ruime ervaring is opgedaan, die zich vertaalt in extra mogelijkheden voor de klant. Zo kan een autoalarm door enkele toevoegingen zoals centrale portiervergrendeling en starten op afstand het comfort van een auto verhogen.

Er zijn vier soorten beveiligingssystemen met SCM-certificatie te verkrijgen


STARTONDERBREKER (KLASSE 1)


Bestaande uit een systeem met twee automatisch inschakelende blokkeringen, welke beide zorgen dat het voertuig zich niet op eigen kracht kan verplaatsen:

 • Minimaal twee blokkeringen

Indien het motormanagement systeem af-fabriek wordt onderbroken, geldt dit als een dubbele blokkering.

ALARMSYSTEEM (KLASSE 2)


Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering:

 • Startonderbreker
 • Omtrekdetectie
 • Interieurdetectie
 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene
 • Optische signalering 

Het automatisch inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan.

ALARMSYSTEEM MET HELLINGSHOEKDETECTIE (KLASSE 3)


Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering:

 • Startonderbreker
 • Omtrekdetectie
 • Interieur detectie
 • Hellingshoekdetectie
 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene
 • Optische signalering

Het automatisch inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan.


VOERTUIGVOLG SYSTEEM

Voertuigvolgsystemen zijn er in twee soorten:

Een voertuigvolgsysteem heeft dezelfde beveiliging als een alarm met hellingshoekdetectie  (dubbele startonderbrekers, alarmsysteem met inbraakdetectie en hellingdetectie), maar dan uitgebreid met een volgsysteem. Zodra uw de diefstal meldt, wordt het voertuigvolgsysteem op afstand ingeschakeld (voorheen klasse 4). Het is ook mogelijk om het volg systeem automatisch in te schakelen wanneer het alarm inschakelt (voorheen klasse 5).

De diefstal en inbraakmeldingen afkomstig van goedgekeurde systemen worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers (PAC's).

 

 

TrackJack Europe

TrackJack Europe is een 100% Nederlandse specialist in GPS-oplossingen met een duidelijke visie binnen de internationale markt. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn kernwaarden die voorop staan en die u steeds ziet terugkomen in de diverse producten die TrackJack levert. Naast deze basiskernwaarden kunt u openheid in tarieven en stabiliteit van de producten verwachten. Zowel de hardware als software wordt door TrackJack Europe ontwikkeld waaraan een team van ervaren programmeurs dagelijks werkt en zorgt voor de optimalisatie  van de huidige producten en nieuwe productontwikkelingen.

TrackJack Europe is er voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor het grootzakelijk segment. Oplossingen die hierin worden geboden zijn: GPS track en trace oplossingen, voertuigvolgsystemen of rittenregistratieoplossingen voor het automatiseren van de rittenregistratie of voor het optimaliseren van het wagenparkbeheer. Door de diversiteit in producten biedt TrackJack Europe voor vele organisaties een geschikte oplossing.

Een aantal voordelen van TrackJack Europe

 • Zeer betaalbaar en transparant in tarieven
 • Geen langlopende contracten
 • Standaard dekking binnen heel Europa zonder meerprijs
 • Werking volledig online en via app. voor de Smartphone en tablet
 • In house ontwikkeling van zowel de hardware als software

BEARLOCK

BearLock® betekent mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat  BearLock-Gearlock®  behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.

 

Uw beveiliging inbouwspecialist

Al ruim 10 jaar SCM gecertificeerd 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen beveiliging:

Ja, ik wil meer informatie over beveiliging: