Uw persoonlijke Eagle Eye op de weg

Een dash-cam is een ingebouwde camera die continu het beeld door de voorruit van het voertuig registreert. Het opgenomen beeldmateriaal kan worden gebruikt als digitaal bewijsmateriaal in het geval van een verkeersongeval, inbraak of vandalisme. Geparkeerde dashcams kunnen video- en afbeeldingmateriaal vastleggen als vandalisme wordt gedetecteerd.
Circuit van Hagen levert en installeert een breed assortiment aan dashcam onder andere BlackVue en Alpine. 
U kunt bij ons terecht voor een basismodel, maar wij hebben ook dashcams die men kan uitbreiden met een camera achter, WIFI, GPS functie om uw route vast te leggen. Kortom u bent van harte welkom in onze winkel. 

HEB JE VRAGEN OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:
Bel 0174-621551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl voor meer informatie!

DE VOORDELEN

Het grootste voordeel van een dashcam is dat je continu een objectieve getuige bij je in de auto hebt zitten. Dashcambeelden liegen er niet om. Ze kunnen precies getuigen: wie, wat, waar en wanneer. En soms zelfs hoe en waarom. Het is ook nog eens een getuige die een getuigenis kan afleggen in onafhankelijk waarneembare beelden! Kortom beeldmateriaal als bewijslast.
Een flink aantal verzekeraars staat positief tegenover dashcambeelden. Zij zeggen dat zulk beeldmateriaal kan worden gebruikt om de feitelijke situatie te achterhalen.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE?

Direct een afspraak maken met Circuit van Hagen of wil je meer informatie over onze dashcam oplossingen. Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, bel: 0174-621551 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word nu ook klant van Circuit van Hagen 

 

Naam
E-mail
Bericht