Home / Track & Traceom deze tekst te bewerken...

Hoe kan ik nou weten waar mijn mensen & objecten zich bevinden? 

Track & Trace ritregistratie 
Heeft u een auto van de zaak en wilt u de fiscale bijtelling voor privégebruik voorkomen? De wet stelt verschillende eisen waar de bewijsvoering aan moet voldoen. Via het systeem van Circuit van Hagen heeft u een overzicht dat voldoet aan de eis tot het registreren van kilometers. Het systeem weet exact op welke locatie het voertuig zich bevindt, de route die gereden is en de vertrek-en aankomst tijden. Een handmatige registratie is dus niet meer nodig! Het systeem van Circuit van Hagen is de oplossing om een compex wagenpark in beeld te brengen. Tevens zult u realtime inzage hebben waar uw objecten, ladingen of personen zich bevinden. Zo heeft u meer inzicht en controle, kunt uw wagenpark beter beheren, kosten efficiënter inzetten en deze kennis en informatie gebruiken om uw organisatie richting de toekomst te optimaliseren.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN DEMO?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:
Bel 0174-621551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl voor meer informatie!

Ritregistratie en fiscale bijtelling met het keurmerk

DE VOORDELEN

Gegevens online beheren vanaf elke locatie 

U beschikt over een online account waarop alle gegevens beschikbaar worden gesteld. Zo heeft u altijd en overal inzicht. 

Betaalbaar en gebruiksvriendelijk

Werking door heel Europa 

 

Beheer volledig online


Goedgekeurd door de Belastingdienst

De LoRa is een van de nieuwkomers in de markt van Tracking en Tracing. en wat voor één.
Een apparaat zo klein als een usb stick welke op verschillende objecten geplaatst kan worden om dagelijks een positie op te vragen, denkend aan een container zonder stroom, een generator, of slecht om een pallet te volgen.

Zodra de LoRa op het gewenste object geplakt is zorgt de contactstrip onderop dat er een melding verstuurd wordt zodra deze losgetrokken wordt.
Locatiemeting: 5 x per 24 uur
Levensduur: 3 jaar

DIRECT KLANT WORDEN OF MEER INFORMATIE?

Direct klant worden van Circuit van Hagen of wil je meer informatie over onze Track & Trace oplossingen. Neem dan contact op met onze afdeling verkoop, bel: 0174-621551 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word nu ook klant van Circuit van Hagen