Connectivity oplossingen

Circuit van Hagen is een innovatief bedrijf dat mobiele internetoplossingen levert aan bedrijven.
Dit betekend dat we overal mobiele internet beschikbaar maken, ook daar waar het nog niet is. Denk aan internet in de bus, trein, auto of boot, maar ook een 4G oplossing als back-up wanneer de vaste internetverbinding wegvalt. Met onze specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit maken wij dit mogelijk op elke locatie, voor elke toespassing in elke branche.

4G data-abonnementen

Data abonnementen zijn beschikbaar in een aantal categorieen waarbij de geboden databundel aansluit bij een specifieke behoefte.

  • 4G broadband data abonnementen zijn voor toepassingen waarbij veel dataverkeer gebruikt wordt. Denk hierbij aan CCT, beurzen & evenementen, tijdelijk internet of toepassingen waarbij 4G als primaire internetverbinding gebruikt wordt zoals op cruiseschepen of auto's. Uniek aan de Circuit van Hagen oplossingen is dat er abonnementen zijn met Echt Onbeperkt Internet zonder limiet.
  • 4G Prepaid simkaarten voor Europa of Wereldwijd.
  • De Circuit van Hagen eSim abonnementen zijn speciaal ontwikkelt voor M2M & IoT toepassingen waarbij netwerkdekking, beschikbaarheid en netwerk redundantie essentieel zijn alsook gebruikerswens om in de toekomst niet meer van simkaart te hoeven wisselen. meer informatie stuur een email naar telecom@circuitvanhagen.nl.

Wij leveren onder andere 4G Routers, 4G MiFi's, 4G dongles, 4G data-abonnementen en 4G Internet Bundels.

Alles wat je wilt weten over 5G

Met 5G wordt de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie netwerk bedoeld. Dit nieuwe netwerk wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2020, door de netwerk operators, voor het eerst commercieel uitgerold in Nederland.
Het verschil tussen 4G en 5G is het feit dat 5G gebruikt maakt van andere frequentiebanden. de Europese Unie heeft bepaald dat er drie frequentiebanden beschikbaar worden gesteld voor commerciële 5G toepassingen, namelijk de 700Mhz, 3.5Ghz en 26Ghz frequenties.

Blijf op de hoogte van alles rond 5G. Bekijk de toegevoegde waarde van het 5G netwerk voor u en uw organisatie

Tijdelijk Internet

Denkt u zich eens in. U zit midden in een verhuizing en op uw nieuwe locatie is nog geen internet beschikbaar. Maar de zaken gaan gewoon door en internet is essentieel. Of u staat op een beurs en wilt directe toegang tot de database op kantoor. De lokale (WIFI) internetverbinding laat echter te wensen over. Dan is het geruststellend dat u met Tijdelijk Internet van Circuit van Hagen binnen 24 uur kunt beschikken over een onbeperkte tijdelijke internetverbinding. Zo bent u overal in Nederland online. Circuit van Hagen biedt 2 pakketten voor Tijdelijk Internet Indoor en Outdoor.

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze Tijdelijke Internet oplossingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174 621551 of mail 

naar telecom@circuitvanhagen.nl

IoT Internet of Things connectivity

Met onze specialisatie in IoT data SIM oplossingen hebben we altijd een passende aanbieding. Op de veelzijdige eSIM bieden we bundels aan met verschillende eigenschappen, van betalen per MB tot hoge databundels. Bij ons heeft u ruime keus. 
Circuit van Hagen is uw netwerkonafhankelijke connectiviteitspartner. Met specialisatie in connectiviteit voor al typen hardware. Circuit van Hagen voorziet al uw IoT projecten en data behoefte met bijbehorend netwerkadvies.

Circuit van Hagen levert connectiviteit voor IoT projecten. Tegelijkertijd bieden we een gespecialiseerd en veelzijdig portfolio van eenvoudige routers tot uitgebreide industriële gateways. Daarbij bieden we schaalbare, off-the-shelf sensoroplossingen die ingezet worden voor diverse IoT projecten.

De beste passende IoT oplossing

IoT helpt u om beter zicht te krijgen op bedrijfsprocessen, zoals de locatie en staat van producten en eigendommen. Organisaties kunnen door implementatie van IoT oplossingen snellere, effectievere beslissingen nemen en de interactie met klanten verbeteren. Samen met onze IT-, software- en hardware oplossingen begeleiden we u naar de IoT toepassing die het beste bij uw bedrijf past.

Hoe doen we dit

Om data te kunnen ontsluiten, hebben uw apparaten een data-abonnement nodig dat voorziet in hoge dekking en uptime. Circuit van Hagen is gespecialiseerd in IoT connectiviteitsoplossingen en geeft u hierbij technische ondersteuning en expertise op het gebied van data en hardware. Onze abonnementen zijn schaalbaar en netwerkonafhankelijk voor meer flexibiliteit. Circuit van Hagen werkt nauw samen met verschillende leveranciers en biedt zo een compleet aanbod; 1MB tot echt onbeperkt. 2G, 4G, onze mogelijkheden bieden we zo begrijpelijk mogelijk aan en ons advies is bovenal toepasbaar.

Uniek aan Circuit van Hagen

  • Specialisatie in hardware.
  • Bundeling van kennis op gebied van 4G hardware en connectiviteit.
  • Combinatie connectiviteit en automotive.
  • Onafhankelijk advies, netwerkonafhankelijk; met alle denkbare abonnementen elk bedrijf kunnen bedienen, tegen een scherpe prijs.

IoT Consultancy

IoT Consultancy gaat over de toekomst van uw organisatie. De ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things zullen de omgeving van uw bedrijf significant veranderen. Bent u in staat om hier op in te spelen? Wacht u af of wilt u vooroplopen. Onze adviseurs gaan hierover graag met u in gesprek. We bekijken de kansen voor uw bedrijf en beantwoorden al uw IoT/M2M vragen.

Track & Trace

Circuit van Hagen verkoopt naast losse trackers ook kant en klare Track & Trace pakketten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld tracking van voertuigen (inclusief kilometerregistratie), tracking van goederen en personen en sensor monitoring van kostbare en gekoelde ladingen. Met een tracker weet u altijd waar uw voertuigen of goederen zijn. Onze trackers zijn uitgerust met zowel een GPS als een GSM modem module, en vaak uit te breiden met externe antennes voor een betere ontvangst van het signaal.
 

GSM-repeater

De slechte mobiele telefoon ontvangt in onze (te) goed geïsoleerde nieuwbouwwoning en bedrijfsruimte. Buiten is het GSM bereik meestal goed, maar zodra we naar binnen gaan wordt het signaal zwak of valt het soms helemaal weg.Wij bieden een eenvoudige en kwalitatieve oplossing om binnen woningen en gebouwen probleemloss mobiel te kunnen bellen. De telefoonversterker ontvangt via een kleine buitenantenne het mobiele telefoonsignaal, versterkt en zendt het signaal vervolgens uit naar de gewenste binnenruimte. Storingsvrij & gemakkelijk zelf te installeren. Geschikt voor alle mobiele telefoons en providers. Ook voor SMS, GPRS, 3G en 4G mobiel internet!

De oplossing is binnen bereik. Het is tijd voor een GSM repeater!

Advies op maat? Neem vrijblijvend contact op met ons via telefoonnummer 0174 621551 of per mail telecom@circuitvanhagen.nl