Gezocht: accountmanager automotive

" Ben jij de salestopper die wij zoeken? Circuit van Hagen, het leukste bedrijf in Automotive & Telefonie van Nederland, zoekt een accountmanager (M/V) met commercieel talent."

-Arjan van Hagen-

Ben jij de salestopper die wij zoeken? Circuit van Hagen, het leukste bedrijf in Automotive & Telefonie van Nederland, zoekt een accountmanager (M/V) met commercieel talent. Jouw doel is om nieuwe klanten binnen te halen en de omzet tot ongekende hoogte te laten groeien. Dit doe je door intensief contact te houden met potentiële en met bestaande klanten. Wat je zoal doet op een werkdag als salestopper bij Circuit van Hagen? Je volgt campagnes op die uit jouw naam zijn verstuurd, belt klanten om te vragen of ze nog mooie leads hebben en bespreekt jouw resultaten met de salesmanager. Tussendoor werk je afspraken, leads en offertes uit. Kortom: een afwisselende baan in een enthousiast team met voldoende verantwoordelijkeheid en uitdaging.

Circuit van Hagen

Circuit van Hagen is dé leukste zakelijke service partner van Nederland en biedt al jarenlang Automotive oplossingen voor de zakelijke markt aan. In de afgelopen jaren is Circuit van Hagen uitgegroeid tot een bedrijf dat veel kennis heeft,  inclusief persoonlijke service. Een combinatie die je tegenwoordig niet veel bij andere bedrijven tegenkomt! Met ons team werken we dagelijks om te blijven groeien, hier krijg jij als accountmanager een belangrijke rol in.

Wij vragen...

 Je bent ambitieus en representatief

 Je kunt goed communiceren en overtuigen je bent niet bang om de telefoon te pakken

 Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift

 Je hebt een energieke en positieve werkhouding. Je weet proriteiten te stellen en laat je niet uit het veld slaan bij tegenslagen

 Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar

Wij bieden...

 Een uitdagende baan bij een enorm ambitieus bedrijf

 Een fulltime functie met voldoende mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard krijg je de nodige begeleiding en ondersteuning

 Werken bij een bedrijf met enthousiaste collega's waar doelen bereiken en plezier hebben hand in hand gaan

 Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen, bonussen, laptop en telefoon

 Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Ja, ik wil werken bij de leukste automotive & telefonie bedrijf van Nederland!

Leuk, we zijn benieuwd naar jouw cv én motivatie. Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 621 551 of door te mailen naar info@circuitvanhagen.nl t.a.v. de heer Stefan van Hagen. We kijken uit naar je solicitatie!

Werving- en selectiebureau ofdetacheringsbureau? Om een goede relatie met onze potentiële nieuwe collega's op te bouwen, vinden wij het belangrijk om kandidaten direct te kunnen benaderen. Ongevraagde profielen die via andere worden aangeboden, zullen we daarom als directe sollicitatie behandelen.