Vacatures

" Ben jij de salestopper die wij zoeken? Circuit van Hagen, het leukste bedrijf in Automotive & Telefonie van Nederland, zoekt een accountmanager (M/V) met commercieel talent."

-Stefan van Hagen-

Gezocht: accountmanager

Ben jij de salestopper die wij zoeken? Circuit van Hagen, het leukste bedrijf in Automotive & Telefonie van Nederland, zoekt een accountmanager (M/V) met commercieel talent. Jouw doel is om nieuwe klanten binnen te halen en de omzet tot ongekende hoogte te laten groeien. Dit doe je door intensief contact te houden met potentiële en met bestaande klanten. Wat je zoal doet op een werkdag als salestopper bij Circuit van Hagen? Je volgt campagnes op die uit jouw naam zijn verstuurd, belt klanten om te vragen of ze nog mooie leads hebben en bespreekt jouw resultaten met de salesmanager. Tussendoor werk je afspraken, leads en offertes uit. Kortom: een afwisselende baan in een enthousiast team met voldoende verantwoordelijkeheid en uitdaging.

Circuit van Hagen

Circuit van Hagen is het leukste zakelijke service partner van Nederland en biedt al jarenlang telefonie- en internetdiensten voor de zakelijke markt aan. In de afgelopen jaren is Circuit van Hagen uitgegroeid tot een bedrijf dat flexibele contracten aanbiedt inclusief persoonlijke service. Een combinatie die je tegenwoordig niet veel bij andere telecombedrijven tegenkomt! Met ons team werken we dagelijks om te blijven groeien, hier krijg jij als accountmanager een belangrijke rol in.

                            Wij vragen...

Minimaal MBO werk- en denkniveau (afstudeerstage MBO 3/4 met optie tot baangarantie) 0 tot 2 jaar relevante werkervaring.

Je kunt goed communiceren en overtuigen bent niet bang om de telefoon te pakken.

Je hebt zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je weet proriteiten te stellen en laat je niet uit het veld slaan bij tegenslagen.

Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.