Gezocht: Stagiairs

" Kom stage lopen bij Circuit van Hagen, het leukste bedrijf in Automotive & Telefonie van Nederland"

-Stefan van Hagen-

Commercieel stagiair

Volg je de opleiding commercieel medewerker, (junior) accountmanager of soortgelijke (commerciële) opleiding? Dan hebben wij een prachtige stageplek voor jou beschikbaar! Als commercieel stagiair(e) bij Circuit van Hagen werk je mee in een salesteam en leer je alles op het gebied van verkoop en accountmanagement. Wat je zoal doet op een dag? Je gaat onder andere op zoek naar nieuwe klanten, onderhoudt bestaande klantcontacten en brengt offertes uit, maar natuurlijk is er nog veel meer te doen... Sta je te popelen om de fijne kneepjes van het vak te leren? Kom dan stage lopen bij Circuit van Hagen!

Kom stage lopen bij Circuit van Hagen!

Leuk, we zijn benieuwd naar jouw cv én motivatie. Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 621 551 of door te mailen naar info@circuitvanhagen.nl t.a.v. de heer Stefan van Hagen. We kijken uit naar je solicitatie!

Werving- en selectiebureau ofdetacheringsbureau? Om een goede relatie met onze potentiële nieuwe collega's op te bouwen, vinden wij het belangrijk om kandidaten direct te kunnen benaderen. Ongevraagde profielen die via andere worden aangeboden, zullen we daarom als directe sollicitatie behandelen.