Home / T-Mobile @Work bij Circuit van Hagen bellen en internetten voor een vast bedrag per maandn...

T-MOBILE @WORK BIJ CIRCUIT VAN HAGEN

Circuit van Hagen staat voor kwaliteit, korte lijnen, flexibel en de juiste prijs. dit is dan ook de reden dat we @Work van T-Mobile aanbieden. Het beste netwerk van Nederland tegen de juiste prijzen en nog flexibel ook.
Dit sluit perfect aan bij onze visie. 

Stefan van Hagen, Directeur Sales bij Circuit van Hagen: '' Wij zijn verheugd deze samenwerking met T-Mobile aan te kondigen. Met deze unlimited propositie hoeven ondernemers zich geen zorgen te maken over connectiviteit. Dat noemen wij unlimted ondernemen op het beste netwerk van Nederland. Het @Work-portfolio van T-Mobile sluit perfect aan bij onze visie op de markt: zeer scherp geprijsde unlimited abonnementen.

Wij begrijpen dat u geen concessies wilt doen waar het gaat om uw bereikbaarheid. Of u nu ZZP'er bent of een MKB-onderneming runt. Daarom is bij Circuit van Hagen een zakelijk mobiel abonnement maatwerk, waar elders standaard abonnementen worden aangeboden. Voor elke ondernemer hebben we passende communicatie oplossingen. 

mobiele telefonie• cloud telefonie • internet • hardware 


Over
Met 4 miljoen gebruikers is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste aanbieders van telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot telecommunicatiediensten en is vooruitstrevend op het gebied van mobiel internet. Het netwerk van T-Mobile al drie keer op rij P3 uitgeroepen tot het best geteste netwerk van Nederland.

Delen via:

HEB JE VRAGEN OF WIL JE OOK KLANT WORDEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:
Bel 0174-621551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl voor meer informatie!