Onze telecom diensten

Mobiele telefonie

Wij staan voor kwaliteit, maatwerk en onafhankelijkheid waardoor wij communicatie oplossingen kunnen bieden die ondernemers de vrijheid geven om te ondernemen!
 

Hosted telefonie

Circuit van Hagen verzorgt samen met o.a. Dean One, Telfort en KPN de vaste telefonie. De tijd heeft niet stilgestaan, de markt van de vaste telefonie heeft zich de laatste jaren veel ontwikkeld...

Zakelijk internet

De professionele internetverbinding voor de zakelijke markt, geheel afgestemd op al uw zakelijke wensen. 

 

Toestellen en apparatuur

Circuit van Hagen biedt een totaaloplossing aan smartphones en apparatuur van alle vooraanstaande merken. De nieuwste smartphones en tablets voor uw bedrijf, afgestemd op uw wensen of budget.
 

Mobile device management

Met Mobile Device Management beheert én beveiligt u eenvoudig alle devices binnen uw organisatie. Zo beschermt u alle gevoelige bedrijfsinformatie, zonder dat uw medewerkers de vrijheid verliezen overal en altijd relevante informatie in te zien, te bewerken en te delen.

Circuit van Hagen Solutions

Circuit van Hagen onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Diensten die u helpen als er iets mis is met één van uw devices.


 

 

"Providers leveren gestandaardiseerde abonnementen: ‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt in de consumentenmarkt. Maar de zakelijk markt is anders."

Stefan van Hagen

ONS TEAM

Ontmoet onze medewerkers

Stefan van Hagen
Verkoop & Organisatie 

Peter Seffelaar
Binnendienst Telecomsolutions 

Riyaz Chand Ali
Inbouw expert

Arjan van Hagen ​
Verkoop Automotive

Barry Hempelmann
Verkoop Automotive