Mobiele telefonie

Een verademing voor uw onderneming.

Circuit van Hagen kiest voor service op maat en het bieden van passende oplossingen. Daarom bent u als klant verzekerd van een hoge service standaard. Circuit van Hagen onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Zo hebben we onze eigen Servicedesk in huis: geen keuzemenu’s, geen wachttijden, wél deskundigheid. U weet bij Circuit van Hagen dus altijd waar u aan toe bent.

 


Yes telecom

 • Kwaliteit en zekerheid van het KPN netwerk
 • Oplossingen van YES Telecom: meer dan alleen telefonie
 • Modules om mee te besparen
 • Gratis online factuuranalyse in E-VIEW 

Circuit van Hagen en YES Telecom bieden de perfecte combinatie voor de zakelijke markt. 


Dean One

 • Eén factuur voor al uw telefoniediensten
 • Dean cloud telefonie oplossingen
 • Supersnel internet voor de zakelijke markt
 • Totaaloplossingen 


Telfort Zakelijk

 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Voordelig
 • Simpel en helder

Hierboven vindt u de beste zakelijke mobiele aanbieders die er momenteel zijn, omdat wij volledig onafhankelijk zijn bieden wij ook de andere providers aan zoals KPN, Telfort, Tele2 en T-Mobile. Naast de standaart abonnementen bieden wij voor de zakelijke markt speciale maatwerk abonnementen. Dit zijn abonnementen die perfect aansluiten bij uw bedrijf. 

Vast-mobiel integratie


Uw medewerkers vast en mobiel bereikbaar op één nummer.

Vast-Mobiel integratie lost het probleem op van het gebruik van meerdere toestellen en bereikbaarheid onder meerdere telefoonnummers. Het spreekt voor zich dat het voor iedereen-klanten, collega’s, relaties en uw medewerkers zelf-een stuk prettiger werkt wanneer uw medewerkers op één nummer zowel op de vaste als op de mobiele telefoon bereikbaar zijn.

Of gewoon op één toestel dat binnen en buiten het kantoor wordt gebruikt.   


"Telecomoplossingen op maat voor het MKB
"

 

Meer informatie

Stefan van Hagen

 

Wilt u ook besparen?

Providers leveren vaak een beperkt aantal gestandaardiseerde abonnementen.

‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt in de consumentenmarkt. Maar de zakelijk markt is anders. Als daar op dezelfde manier gedacht wordt mist u al snel diensten die u verlangt en betaald u voor zaken die u niet nodig heeft. Bij ons krijgt u abonnementen die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. U houdt de kosten vervolgens op een makkelijke manier onder controle. Niet alleen dankzij de simpele tariefstructuren, maar ook dankzij onze diensten. Zo leveren wij maatwerk waarmee u tijd en geld bespaart.
Loopt u ook besparingen op uw telefonie mis.

Onlangs publiceerde Telecompaper een artikel met als titel: MKB loopt 65 miljoen euro aan besparingen op telefonie mis. Hierin werd uitgelegd dat Nederlandse organisaties in het MKB niet goed kijken naar hun telefoniecontracten, en hierdoor kostenbesparingen mis lopen. Waarbij er ook nog eens een groot aantal bedrijven zijn die hun facturen niet regelmatig controleert, en geen gebruik maken van een tussenpersoon. Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de respondenten een besparing op de mobiele kosten misliep. Het controleren van buiten de bundel gebruiken (data) en privé gebruik (spraak) gebeurt ook te weinig. Waarbij minder dan een kwart van de bedrijven wordt geïnformeerd door hun eigen provider over dit verbruik.