Toestellen en apparatuur

Circuit van Hagen biedt een totaaloplossing aan smartphones en tablets van alle vooraanstaande merken. De nieuwste smartphones en tablets voor uw bedrijf, afgestemd op uw wensen of budget.

Met een mobiele telefoon bent u altijd en overal bereikbaar. Tegenwoordig kunnen we dan ook (bijna) niet meer zonder. Circuit van Hagen voorziet in deze behoefte en biedt een groot assortiment smartphones, tablets en accessoires. 

INVESTEREN IN MILIEU EN PORTEMONEE

Een refurbished device wordt gekenmerkt door duurzaamheid. Kies je voor een refurbished device dan is dit goed voor het milieu. Maar dat niet alleen, je bent een stuk voordeliger uit dan bij de aanschaf van een splinternieuw device. Dit scheelt al snel tientallen procenten op de aankoopprijs. Voordat we het device aanbieden, zijn alle eventueel defecte onderdelen vervangen. Daarnaast worden de apparaten schoongemaakt, gecontroleerd op ruim vijftig punten en we voeren een gecertificeerde data-wiping uit. Omdat we er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt door voor onze refurbished devices te kiezen, bieden we je standaard vierentwintig maanden garantie! 

Circuit van Hagen uw partner in
nieuw & refurbished hardware.

 

 

De nieuwste Smartphones bij Circuit van Hagen
 

Apple iPhone 7 RED

Samsung S8

Apple iPad new 2017