Van duur naar duurzaam met Circuit van Hagen Refurbished

Op zoek naar een verbetering van duurzame aanpak van jouw bedrijf, kosten besparen en dezelfde kwaliteit behouden? Circuit van Hagen heeft de perfecte oplossing voor jou! 

Door gebruikte producten een tweede leven te geven, voorkomen we dat nieuwe apparaten op de markt worden gebracht. Op deze manier verlengen we de levensduur van de apparaten en voorkomen we dat ze veel te vroeg als e-waste eindigen. Hoogwaardige elektronica met een tweede leven betekent dat veel waardevolle hulpbronnen worden bespaard, omdat ze niet hoeven te worden gebruikt voor nieuwe producten. Daarnaast komen zonder deze nieuwe producten velle tonnen aan CO2-emissies niet direct in de atmosfeer terecht. Het is een gemakkelijke keuze, toch? Wist je dat je gemiddeld 55,5 KG CO2 en 100 liter water bespaart als je slechts één Circuit van Hagen refurbished toestel koopt?

''Vergelijk het met de autobranché hoeveel mensen rijden er geen tweedehans auto, en- of rijden er nu privé in een elektrische auto''

Circuit van Hagen motiveert dan ook voor het aanschaffen van refurbished toestellen. Natuurlijk kunt u ook gewoon nieuw kopen bij ons.

Refurbished iPhone

Refurbished iPad

Refurbished MacBook

Apple producten lenen zich ontzettend goed voor de zakelijk gebruik. Apple schenkt veel aandacht aan privacy en produceert enkel kwaliteitsproducten die een hoge restwaarde behouden

Wilt u professioneel en eerlijk advies, of meer informatie hoe we een duurzame oplossing in refurbished kunnen toepassen in uw bedrijf neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur op 0174 621 551.