Ontdek onze telefonie diensten

Uniek in Nederland
Netwerk onafhankelijk data delen met Circuit van Hagen mobile

'Circuit van Hagen vergroot bereikbaarheid en verlaagt kosten'

Met Circuit van Hagen bent u altijd en overal bereikbaar. Circuit van Hagen maakt gebruik van de twee beste netwerken in Nederland, en kiest u voor het ene netwerk en uw collega voor het andere netwerk? dan bieden wij de optie om onderling data te delen, onafhankelijk van het gekozen netwerk. Heeft u genoeg aan 1GB per maand, maar gebruikt uw collega er wel 15? bij 2 of meer Circuit van Hagen abonnementen kunt u sim netwerk onafhankelijk data delen. Wij maken gebruik van KPN en Vodafone netwerken. Ook bieden wij de beste T-Mobile abonnementen aan.

De voordelen op een rijtje:

  Kies een óf beide netwerken binnen één bedrijfsbundel

  Één bundel: Ook bij combinatie. De data van de abonnementen in één bedrijfsbundel, zelfs wanneer u twee netwerken gebruikt

  Dankzij beiden netwerken kunnen wij zelfs beter bereik vlakbij de landgrens garanderen!

  Maatwerk bij grote volumes: speciale wensen? Naast onze standaardpakketten, zijn gespecifeerde aanvragen mogelijk

4G back-up simkaarten

Circuit van Hagen is de specialist in 4G back-up simkaarten die klanten met 4G-data ervan verzekert dat zij altijd online zijn en blijven, ook als uw vaste internetverbinding een storing heeft. U kunt een 4G back-up simkaart voor een vast laag bedrag per maand realiseren. Je kan het zien als een verzekering, zodat het bedrijf gewoon kunt doorwerken zoals je gewend bent, telefonische bereikbaar blijft klanten nog steeds bij je kunnen pinnen. Zelfs als je internetverbinding een storing heeft.

Alle communicatieoplossingen geïntegreerd in één werkplek!

Succesvol zakendoen begint bij optimale samenwerking. Daarbij wil je niet nadenken over middelen- als jij en jouw collega's maar kunnen samenwerken op de manier die bij jullie past.

Coligo brengt communicatieoplossingen bij elkaar om voor een ultieme samenwerking te zorgen. De Coligo apps zorgen voor een ongeëvenaarde controle over de communicatie van jou bedrijf. Door slim met elkaar geïntegreerde applicaties heeft uw bedrijf de regie over de eigen communicatie en bereikbaarheid. Voortaan bepaalt u zelf voor wie en wanneer u bereikbaar wilt zijn.

Coligo Desktop
Volledige controle over alle gesprekken op elk device:

 In één klik de beschikbaarheid over de presence informatie van collega's.

 Schakel naadloos actieve gesprekken door naar een andere toestel.

 Stuur chatberichten naar collega's en zet channels op.

 Automatisch openen van de klantkaart door het koppelen van de CRM-bron.

Coligo Meetings Pro prijs v.a. € 10,-
Coligo Meetings Pro heeft alle featurers van de standaard versie, maar heeft daarnaast nog een aantal features:

 Aanpassen van de vergadernaam; creëer een persoonlijke naam voor je vergadering.

 25 deelnemers weergeven zoals jij dit wil (maximaal 24 + 1).

 Inbellen via telefoonnummer.

 Opnemen van de vergadering (recording).

 Video's broadcasten tijdens vergadering (webinar proof).

 Naadloze integratie met Coligo Desktop.

Integreer vaste en mobiele telefonie. 

" Met onze mobiele telefonie bieden we een uitstekend basisproduct met veel slimme functionaliteiten"
- Peter Seffelaar- 

 Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. De oplossingen variëren van slimme doorschakelingen tot integratie op het allerhoogste niveau van telecominfrastructuur. De dienst vast mobiel behoort tot de laatste categorie en gaat verder dan gewone vast mobiel-integratie door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.


Vast mobiel maakt het mogelijk om de eigen bereikbaarheid maximaal te regisseren en de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Inkomende telefoontjes kunnen op een groot aantal manieren worden gerouteerd, bijvoorbeeld op basis van het tijdstip van het telefoontje of van de postcode van de beller. Alle mogelijkheden van vaste telefonie, zoals interactieve voice-response (IVR) en wachtrijen, worden via mobiel beschikbaar.

Mobiel Connect

Mobiel Connect verenigt de faciliteiten van een telefooncentrale met het gemak van mobiele telefonie. Mobiel connect koppelt de telefooncentrale namelijk aan het mobiele communicatieplatform van Circuit van Hagen. Dankzij deze verbinding worden alle faciliteiten van vaste telefonie die je gewend bent ook mobiel beschikbaar. Gecombineerd met onze dienst SIP trunk komt deze oplossing optimaal tot zijn recht. Met Mobiel connect is het ook mogelijk om zowel vaste als mobiele nummers te bellen door middel van verkorte kiesnummers.

Mobiel 

Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan waardoor je elke simkaart perfect kunt afstemmen op het verbruik van jou wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aantal belminuten af te kopen en daarvoor in de plaats bijvoorbeeld een smsbundel of databundel af te nemen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om meerdere telefoonnummers aan een simkaart te koppelen. Bij meerdere simkaarten binnen een bedrijf is ook een collega pakket mogelijk waarmee collega's onderling gratis bellen. Maar dit is nog niet alles! Wij informeren je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Onze strategische partners zijn:

Vaste telefonie

" Wij bieden een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing, bellen via internet, waardoor bedrijven zonder grote investering kunnen profiteren van alle voordelen die VoIP telefonie met zich meebrengt."
- Stefan van Hagen- 

SIP trunk: de aangename start met bellen via internet.

 Veel ondernemers denken pas aan besparen op hun telecommunicatiekosten als ze toe zijn aan het investeren in een nieuwe telefooncentrale. En ook als de huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunnen de telecommunicatiekosten al flink omlaag. Daarvoor zorgt onze SIP trunk.

SIP trunk koppelt de huidige telefooncentrale aan het communicatieplatform van Circuit van Hagen, waardoor de telefoongesprekken voortaan via het datanetwerk verlopen, in plaats van over de traditionele telefoonlijn. Omdat dit gebeurd met behoud van alle functies waaraan je gewend bent, verandert er verder niets, behalve de factuur aan het einde van de maand. Deze zal namelijk (een stuk) lager uitvallen! 

Geen centrale meer nodig met vaste telefonie van Circuit 

Dankzij de opmars van bellen via internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. Wij bieden een alternatief voor de centrale op locatie met onze vaste telefonie dienst. Deze hosted telefonieoplossing biedt state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die Circuit van Hagen heeft gestationeerd in een goed beveiligde centrale locatie. Hierdoor besparen onze klanten niet alleen geld, maar hebben ze bovenal rust. Onze technische specialisten waken namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week over alle telefoniediensten.

Ook als u flexibele werkplekken heeft en/of telewerkers werkt, is onze vaste telefonie dienst een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Met vaste telefonie van Circuit van Hagen is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, hierdoor gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. En dat bespaart veel geld!

Internet

" Circuit van Hagen biedt verschillende internetverbindingen aan, waaronder DSL en glasvezel."
- Stefan van Hagen- 

Even snel up- als downloaden

 De up- en downloadsnelheid zijn beide altijd even razendsnel bij glasvezel. Het uploaden van foto's of grote bestanden is dus voortaan gebeurd. En, bedrijven kunnen gewoon vloeiend videobellen met relaties over de hele wereld zonder schokkerige beelden en antwoorden die op zich laten wachten.

Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten.

 In deze digitale maatschappij is het namelijk onlogisch om nog langer de keuze te moeten maken tussen snelheid en kwaliteit. Kortom, glasvezel is de juiste verbinding voor elke organisatie.

Clouddiensten

" Werken uit de cloud is de perfecte oplossing voor bedrijven die mee willen gaan met de tijd. Werken vanuit de cloud heeft namelijk veel voordelen. Zo is de werkplek 365 dagen per jaar overal beschikbaar."
- Peter Seffelaar- 

Steeds meer kantoorapplicaties verhuizen naar het internet. Wij breiden ons portfolio steeds uit met nieuwe clouddiensten. Meer informatie over clouddiensten? Geen probleem, wij vertellen je er graag meer over! Neem contact met ons op en wij geven alle informatie die je nodig hebt. Dit kan via het nummer 0174 621 551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl

Mobiele telefoons

In een markt die zo transparant en volwassen is, als die van de mobiele telefoons, valt het niet mee om onderscheidend te zijn. Toch zijn we dat.
-Stefan van Hagen-

Circuit van Hagen levert niet alleen een breed en actueel pakket aan mobiele telefoons, we bieden daarbij ook een servicepakket aan dat werkelijk uniek is. Want we leveren naast een compleet assortiment toestellen en services ook de mogelijkheid van gegevens overzetten. Wij leveren alle bekende merken zoals: Apple, Samsung en Xiaomi.

Circuit van Hagen levert ook een groot assortiment een Apple refurbished toestellen. De refurbished-markt groeit heel erg snel. En dat is logisch. Nu niet elke nieuwe type smartphone zijn voorganger volledig in de schaduw plaatst, doordat de stappen voorwaarts kleiner worden, kan het ook intressant zijn om een iets ouder type toestel te kiezen.

Wij komen graag met u in contact

Hoe groot uw bedrijf ook is, door onze specialisatie in telefonie oplossingen, kunnen we elke telefonie behoefte met bijhorende netwerkadvies naadloos invullen, tegen een scherpe prijs!

 0174 621 551

 info@circuitvanhagen.nl

Direct contact

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons telefonie nieuws.

Circuit van Hagen
Smederijstraat 12 
2671 BV Naaldwijk
0174 621 551

info@circuitvanhagen.nl

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174-621551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl