Ontdek onze telefonie oplossingen

Altijd en overal internet met onze all-in one oplossingen.

4G/5G voor bedrijven.

Mobiel internet wordt steeds vaker toegepast als primair internet bij bedrijven en organisaties in plaats van ADSL, VDSL of glasvezelverbinding. De hoge mate van flexibiliteit, de eenvoudige setup en snelheid van de verbinding zorgen ervoor dat 4G of 5G gebaseerde internetverbindingen gebruikt worden in allerlei toepassingen waaronder het buitengebied en voor tijdelijke- of vaste bedrijfslocaties. Wilt u ook mobiel internet op kantoor? En wilt u zeker zijn dat de combinatie hardware, accessoires en connectiviteit optimaal is voor uw toepassing? Dan helpt Circuit van Hagen u graag met een All-in-One oplossing.

All-in-One 4G oplossing voor Automotive.

Snel internet onderweg

Onderweg gebruik kunnen maken van snel internet is belangrijk voor zowel chauffeurs als passagiers. De chauffeur kan zijn werk beter doen en de passagier zal graag nog eens terugkomen als hij zonder haperingen zijn berichten, bestanden en video's tijdens de reis kan bekijken of versturen. De ideale mobiele internet router voor bus of auto is robuust, compact, heeft een hoge brandbreedte en biedt WiFi. Voor een betrouwbare internet verbinding onderweg is het handig om een dual SIM te hebben. En wie zijn voertuig of goederen wil kunnen traceren, kiest voor een router met GPS. Om het u gemakkelijk te maken heeft Circuit van Hagen een compleet pakket gemaakt inclusief; 4G router en accessoires, data simkaart en volledige configuratie en service level agreement (SLA). Met het All-in-One pakket van Circuit van Hagen heeft u een complete oplossing die voldoet aan alle wensen en eisen.

Prijs per maand vanaf € 40,00

Internet op de bouw.

Snel en stabiel internet is essentieel in de bouw. Denk hierbij aan de als maar toenemende databehoefte voor het BIMmen, het gebruik van Apps, digitale resvisie-/bouwtekeningen, urenregistratie, werkbonnen, cameratoezicht, inspecties en opnames op de bouwplaats. Met het All-in-One pakket van Circuit van Hagen heeft u een complete oplossing die voldoet aan alle wensen en eisen. Mobiel internet maakt het mogelijk dat werknemers op de bouwplaats eenvoudig hun pas scannen zodat hun profieldata bij de uitvoerder terecht komt of op het hoofdkantoor. Daarnaast koppelt u eenvoudig randapparaten aan het netwerk zoals een laptop of tablet.

Internet buitengebied.

Zakelijk internet buitengebied

U kunt niet wachten tot er glasvezel wordt aangelegd in het buitengebied. Wanneer een vaste verbinding, zoals ADSL of VDSL, geen oplossing biedt, blijft de behoefte voor snel internet bestaan. Door gebruik van onze unlimited internet oplossingen kan je onafhankelijk van de plaatsing toch snel internet krijgen. Circuit van beschikt over de internetverbindingen binnen de EU en is daarom zeer geschikt om internet in een buitengebied te kunnen verzorgen.

Wij breiden ons portfolio steeds uit met nieuwe All-in-One oplossingen. Meer informatie over All-in-One oplossingen? Geen probleem, wij vertellen je er graag meer over! Neem contact met ons op en wij geven alle informatie die je nodig hebt. Dit kan via het nummer 0174 621 551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl

" De goedkoopste datakaart leverancier van de EU!"

 

Gebruik nu data door heel NL de EU!

Kies uw databundel. Onderstaande prijzen zijn per maand en exclusief BTW.

Deze simkaarten worden ingezet voor vele doeleinden.

Tijdelijk Internet huren in Nederland of Europa.

Verblijft u tijdelijk op een bepaalde locatie waar geen internet is? Of zit u midden in een verhuizing en heeft u geen beschikking over internet? De Tijdelijke Internet oplossingen van Circuit van Hagen biedt de uitkomst! Het Tijdelijke Internet Pakket is speciaal samengesteld voor iedereen die tijdelijk een snelle internetverbinding wil huren in Nederland of Europa en zich geen downtime kan permitteren. Binnen slechts 24 uur kunt u beschikken over een onbeperkte tijdelijk internet verbinding op uw locatie. Ook ideaal als u op een locatie bent waar de lokale (WiFi) internetverbinding te wensen over laat.

Meer informatie over onze Tijdelijk Internet huren? Geen probleem, wij vertellen je er graag meer over! Neem contact met ons op en wij geven alle informatie die je nodig hebt. Dit kan via het nummer 0174 621 551 of stuur een e-mail naar info@circuitvanhagen.nl

Mobiel Signaal Versterker

 
Snel geleverd en aftersales!

Wij hebben in principe alle GSM Boosters in ons magazijn in voorraad. Voor een installatieafspraak neemt u contact met ons op. De levertijd van de hardware is 2-5 dagen. (tenzij u een afwijkende bestelling doet). Is er een probleem of een vraag dan zijn wij altijd bereikbaar.  

Wilt u een zakelijke offerte aanvragen? Klik dan hier Snel geleverd en aftersales

 
Direct verbetering van uw gsm-signaal waar u ook bent
 
Geschikt voor elk netwerk & alle providers in Europa!

 Ondersteund 2G, 3G, 4G en 5G

 Verbeterde spraak & data overdracht

 Bedrijf, privé & voertuig oplossingen

 Meting en installatie (aanvraag)

 Telefonisch support (ook na aankoop)

 Instellen met Signal Supervisor App

 
Direct verbetering van uw gsm-signaal waar u ook bent