Ontdek onze webshop

De kracht van Circuit van Hagen is het vinden in een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment in onze webshop. Bij Circuit van Hagen weet u waar u écht aan toe bent. Onze producten in onze webshop zijn met zorg gekozen. Mocht uw product niet in onze webshop staan, dan bent u van harte welkom in onze winkel of bel met ons op 0174 621 551.
 

Apple AirTag - 4 Pack

€ 129,00

Aantal
Vul alle waarden in
Apple AirTag - 4 Pack is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

Apple AirTag - 4 Pack

Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn'-app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn en waar je familie en vrienden uithangen.

Vergeten waar je je portemonnee hebt gelaten? Geen probleem als er een AirTag aan vast zit. Je kunt een geluid afspelen op de ingebouwde speaker. Ga naar de nieuwe tab Items in de 'Zoek mijn'-app of zeg 'He, Siri. Zoek mijn portemonnee'. Ligt hij ergens in de buurt, bijvoorbeeld onder de bank of in de kamer naast je, dan hoef je alleen maar op het geluid af te gaan.

Als je AirTag dichtbij is, kan je iPhone je er direct naartoe brengen met 'Nauwkeurig zoeken'. Dankzij de ingebouwde Ultra Wideband-technologie zie je precies welke richting je uit moet en hoe ver.

'Nauwkeurig zoeken' is compatibel met:
iPhone 11
iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
iPhone 12 en iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max


Specificaties
IP67 spat-, water- en stofbestendig
Bluetooth voor dichtbij zoeken
U1-chip voor Ultra Wideband en 'Nauwkeurig zoeken'
NFC-tikken voor Verloren-modus
Ingebouwde speaker
CR2032 batterij (vervangbaar)
Systeemvereisten en compatibiliteit: Apple ID, iPhone- en iPod touch-modellen met iOS 14.5 of hoger en iPad-modellen met iPadOS 14.5 of hoger
Afmetingen: 31,9 mm diameter en 8 mm dik
Gewicht: 11 g


Circuit van Hagen
Smederijstraat 12 
2671 BV Naaldwijk
0174 621 551

info@circuitvanhagen.nl

info@circuitvanhagen.nl

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174-621551 of stuur een e-mail naar
info@circuitvanhagen.nl