Ontdek onze webshop

De kracht van Circuit van Hagen is het vinden in een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment in onze webshop. Bij Circuit van Hagen weet u waar u écht aan toe bent. Onze producten in onze webshop zijn met zorg gekozen. Mocht uw product niet in onze webshop staan, dan bent u van harte welkom in onze winkel of bel met ons op 0174 621 551.
 

Autoglym Clean Wheels 500ML

€ 13,85

Aantal
Vul alle waarden in
Autoglym Clean Wheels 500ML is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 6,96
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

De stijl en de toestand van uw velgen hebben een grote invloed op het uiterlijk van uw voertuig. Vieze velgen zijn als het dragen van vuile schoenen - ze kunnen een anders verzorgd uiterlijk bederven.
Uw velgen worden constant blootgesteld aan een verscheidenheid van agressieve verontreinigingen zoals remstof, zout en verkeer viezigheid.

Autoglym Clean Wheels is een super effectieve spray die helpt bij het poetsen en het wassen. Deze reiniger lost snel de meeste vervuilende stoffen op, zelfs bij geschilderde en plastic velgen.
Een behandeling met Autoglym Clean Wheels mag zo vaak als nodig herhaald worden.

Maar let op: Niet gebruiken op ongelakte hoogglanswielen, geanodiseerde oppervlakken of roestvrij staal. Bij twijfel eerst testen op een klein stukje.


Circuit van Hagen
Smederijstraat 12 
2671 BV Naaldwijk
0174 621 551

info@circuitvanhagen.nl

info@circuitvanhagen.nl

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174-621551 of stuur een e-mail naar
info@circuitvanhagen.nl