Ontdek onze webshop

De kracht van Circuit van Hagen is het vinden in een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment in onze webshop. Bij Circuit van Hagen weet u waar u écht aan toe bent. Onze producten in onze webshop zijn met zorg gekozen. Mocht uw product niet in onze webshop staan, dan bent u van harte welkom in onze winkel of bel met ons op 0174 621 551.
 

OtterBox Fast Charge Dual Port Premium Wall Charger 30W Black Shimmer

€ 29,99

Aantal
Vul alle waarden in
OtterBox Fast Charge Dual Port Premium Wall Charger 30W Black Shimmer is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 6,96
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

OtterBox Fast Charge Premium-wandladers zijn ontwikkeld voor robuuste duurzaamheid. Met een slim en compact ontwerp zijn OtterBox Fast Charge Premium-wandladers getest op valpartijen en gehuld in een stevige buitenkant om je apparaten veel sneller op te laden. Zorgvuldig ontworpen met toonaangevende mobiele expertise en beproefde kwaliteit die buitengewoon duurzaam is om zekerheid te scheppen, contact te bevorderen en vertrouwen te wekken voor wat de dag ook brengt. Het is een 360° design-benadering waarop je kunt rekenen om je verbonden te houden met de mensen, plekken en momenten die er echt toe doen.


Circuit van Hagen
Smederijstraat 12 
2671 BV Naaldwijk
0174 621 551

info@circuitvanhagen.nl

info@circuitvanhagen.nl

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0174-621551 of stuur een e-mail naar
info@circuitvanhagen.nl