Vacature


Circuit van Hagen is een succesvolle onafhankelijke automotive en telecom challenger met passie voor haar klanten. Samen zijn wij iedere dag bezig om het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken en optimaal te bedienen. De markt is altijd in beweging en hierdoor is geen dag hetzelfde. Er is dus altijd volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en dat in een platte dynamische 'no-politics' werkomgeving.
En niet te vergeten: Wij zitten op een inspirerende en goed bereikbare locatie én wij hebben ook nog eens écht goede koffie!

wat biedt
Circuit van Hagen jou?

een leuke informele
sfeer in een professionele organisatie op het gebied van automotive en telecom

leuke collega's
met goede verhalen

inspirerende, leuke en
informele 'no-politics' werkomgeving

de mogelijkheid om bij te dragen aan de
groei en uitbreiding van
Circuit van Hagen

Circuit van Hagen is dé specialist in onder andere vaste- en mobiele telefonie, ICT, auto electronica, car audio, multimedia-navigatie, voertuig beveiliging, Track & trace, trekhaken, en accessoires. We bieden een ruim assortiment en goed advies. Het onderscheid zit in het kunnen aanbieden van totaaloplossingen en onze gerichte specialisme met daarnaast een ongekende en onverslaanbare service. Vanuit deze gedachte is Circuit van Hagen ingericht, het assortiment opgebouwd en het personeel aangesteld en opgeleid.